utorak, 15. lipnja 2010.

Valentinovo u Slavoniji

Glas Slavonije (Objavljeno: 13.2.2009)

NAŠICE, VINKOVCI, ĐAKOVO - U subotu u ugostiteljskom objektu "Dora", u Našicama, organizira se valentinovska zabava na kojoj će svirati "Vjeko band". Ulaznica za zabavu, koja počinje u 20 sati, iznosi 100 kuna. Valentinovo će u subotu obilježiti i hotel "Park" Našice, a goste će zabavljati DJ ENA. Ulaz je slobodan. Valentinovsku krabuljnu zabavu organizira i DVD Beljevina, a ulaz je slobodan.

Za blagdan zaljubljenih vinkovačka knjižnica priprema program pod nazivom "Sve ljubavi su opjevane...", te pozivom da se Valentinovo dočeka u knjižnici uz pjesmu i karaoke danas od 19 sati. Izdvajamo Valentinovo u Vanilla Clubu "Special Love & Romantic night". Program uz DJ Dinoid & MC Coco Afrika počinje u subotu od 22 sata, a ulaz je od 23 sata besplatan. Istu večer u isto vrijeme Marabu poziva na Valentines night uz poznati "Sax band".

Proslavi Valentinova pridružuje se i Radio Đakovo koje na korzu u subotnju večer od 20 do 23 sata priređuje ples srdaca na otvorenom za sve generacije. Građanima će se tada pridružiti i profesionalni plesači, predviđene su i nagradne igre te drugi zabavni sadržaji, RĐ će s valentinovski program na korzu imati i u subotnje prijepodne. (S.F.,M.B., S.Ž. )

1 komentar:

  1. Stara vijest, ali neka se nađe... dok malo ne filtriramo sadržaj...

    OdgovoriIzbriši